ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/06/2018]

 
Ciprian Florescu, în fața unei decizii importante
     
Ciprian Florescu, în fața unei decizii importante

Codul administrativ a fost adoptat, luni, de Senat. For decizional este Camera Deputaților. În funcție de cât de repede va intra în vigoare, prefectul Ciprian Florescu își va face calculele privind o candidatură la conferința județeană a PSD Gorj, ce s-ar putea desfășura în toamnă. Noul act normativ va modifica statutul prefecților și subprefecților care nu vor mai fi înalți funcționari publici, ci asimilați cu secretarii de stat, având voie să facă politică. Florescu nu crede că, odată Codul Administrativ adoptat, va recăpăta automat postul de vicepreședinte al PSD Gorj. Spune că nu i-a pus nimeni funcția ”la dospit”. Decizia unei candidaturi la o poziție de conducere în PSD Gorj, va fi luată de Ciprian Florescu în funcție de cât de repede va intra în vigoare noul Cod Administrativ. Spune că NU va intra în luptă dacă legea apare ”cu două săptămâni înaintea alegerilor interne”.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY