ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iunie 2018

 

Impact în Gorj [13/06/2018]

 
Ciocea rămâne primar dacă adresa PSD nu ajunge la Prefectura Gorj. Florescu: „Nu pot eu să încetez un mandat”
     
Ciocea rămâne primar dacă adresa PSD nu ajunge la Prefectura Gorj. Florescu: „Nu pot eu să încetez un mandat”

Primarii gorjeni cu probleme au reușit să-l „supere” pe prefectul județului. Acesta le-a atras atenția celor în cauză că nu se mai roagă de ei să notifice Prefectura Gorj vis a vis de situații lor. Florescu îi amenință pe edili că dacă mai tărăgănează lucrurile, se va autosesiza și îi va suspenda cu riscul ca de aici încolo să înceapă o altă dispută în instanță. De aproape patru luni de când tot așteaptă să fie schimbat, Marian Ardeiu aproape că a devenit imun la declarațiile prefectului de Gorj. Dacă la început, secretarul comunei avea un pretext pe motiv că decizia instanței nu a ajuns la primăria Samarinești, acum autoritățile locale trebuie să scornească o altă scuză pentru a evita transmiterea hârtiei invocate de prefect. Florescu și-a dat și el seama că l-a păsuit cam mult pe edilul fermier așa că i-a dat un alt ultimatum. „Am trimis o ultimă adresă către secretar pentru a înainta referatul către Instituția Prefectului. Este ultimul document pe care îl transmitem către Primăria Samarinești. Dacă ne vom lovi în continuare de o tărăgănare, vom lua măsurile care se impun” a avertizat prefectul de Gorj. Bușe pleacă, Ciocea rămâne Și zilele mandatului primarului din Stoina sunt numărate, Ioana Bușe urmând să fie suspendată în urma unei condamnări definitive. „În privința primarului de la Stoina, timpul s-a scurs, înțeleg că a plecat o motivare de la Curtea de Apel către Unitatea Administrativ Teritorială, nu mai sunt multe zile până când va trebui să primim referatul și să purcedem la încetarea mandatului” a mai declarat Florescu. În ceea ce privește problema Ciocea, după ce s-a dat viteaz că se va autosesiza, Florescu face un pas înapoi. „Această chestiune trebuie lămurită în PSD. Partidul Social Democrat are datoria să-mi înainteze o adresă prin care să mă înstiințeze că domnul Ciocea nu mai este membru al PSD, ceea ce ar atrage emiterea ordinului (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY