ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iunie 2018

 

Impact în Gorj [13/06/2018]

 
Întâlnire între sindicaliștii de la FNME și parlamentarii Cârciumaru, Weber și Iriza
     
Întâlnire între sindicaliștii de la FNME și parlamentarii Cârciumaru, Weber și Iriza

Salariații Complexului Energetic Oltenia sunt îngrijorați cu privire la păstrarea grupei de muncă pentru condiții deosebite. La finalul acestui an, prevederile legale cu privire la condițiile de muncă expiră, iar până în acest moment nu s-a luat o hotărâre de prelungire a termenului. Prin mai multe hotărâri de guvern și ordonanțe s-a prelungit termenul până la care angajatorii erau obligați să normalizeze condițiile pentru locurile de muncă. Ultimul termen este sfârșitul anului 2018. Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie (FNME), a declarat, la Gorj Tv, că s-au făcut unele demersuri pentru ca termenul să fie prelungit prin prevederi legislative și că a avut în acest sens o întâlnire cu unii parlamentari de la PSD și ALDE: „A fost o discuție cu domnul Weber, domnul Cârciumaru și domnul Iriza. Dânșii au și inițiat procedurile pentru un proiect de modificare vis-a-vis de aceste condiții, pentru a vedea care este calea cea mai ușor de urmat pentru a avea și finalitate“. 7.000 de angajați de la CEO beneficiază de grupă de muncă Liderul de sindicat a precizat că nu s-au putut îmbunătăți condițiile de muncă în termenul stabilit: „Tehnologia folosită nu a permis ca aceste noxe să scadă sub valoarea admisibilă“. Aproximativ 7.000 de salariați de la Complexul Energetic Oltenia sunt încadrați în clasa de muncă pentru condiții deosebite de muncă. De grupa de muncă beneficiază și alte categorii profesionale, iar în cazul în care grupa de muncă va fi pierdută vor avea loc mișcări sociale. De grupa de muncă nu beneficiază angajații de la termocentralele Turceni, Ișalnița și Craiova. Articolul Întâlnire între sindicaliștii de la FNME și parlamentarii Cârciumaru, Weber și Iriza apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY