ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Impact în Gorj [13/06/2018]

 
Concursul pentru CSM Târgu Jiu, anulat. Romanescu : „Va fi o persoană interimar pusă pe această funcție”
     
Concursul pentru CSM Târgu Jiu, anulat. Romanescu : „Va fi o persoană interimar pusă pe această funcție”

Concursul pentru Șefia CSM Târgu Jiu a fost anulat. Municipalitatatea a intrat în posesia unei adrese venite de la București prin care este anunțată că unitățile sportive din teritoriu vor trece prin strategia de descentralizare mult trâmbițată de Guvernul României. Astfel, noul șef va fi numit și nu desemnat prin concurs. Primarul Marcel Romanescu a declarat că va renunța la ideea de a organiza concurs în vederea ocupării funcției de manager al noului CSM Târgu Jiu. Decizia vine după ce Guvernul pare decis să adopte Strategia de Dscentralizare. „Am luat decizia de a amâna pe o perioadă viitoare concursul pentru funcția de director la Clubul Sportiv Municiapal ținând cont de adresa primită de la Ministerul Tineretului și Sportului care în perioada următoare va introduce pe ordinea de zi a Guvernului o propunere de descentralizare în acest sistem. Sperăm că vom avea clarificări într-o perioadă imediat următoare și vom putea vedea dacă Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu va reveni autorității locale”, a declarat primarul Marcel Romanescu. Cine va fi desemnat? Primarul susține că anularea concursului nu înseamnă că noul CSM nu va avea un manager. Cel care va conduce entitatea sportivă va fi numit și nu va mai trebui să susțină un concurs în acest sens. „Va fi o persoană interimar pusă pe această funcție, pe o perioada de 6 luni de zile, până la clarificările primite de la Ministerul Tineretului și Sportului”, a mai declarat edilul. Articolul Concursul pentru CSM Târgu Jiu, anulat. Romanescu : „Va fi o persoană interimar pusă pe această funcție” apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY