ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iunie 2018

 

Radio Crazy [13/06/2018]

 
Milan lanseaza al doilea clip din compilatia ‘’Not Another Mash-up’’
     
Milan lanseaza al doilea clip din compilatia ‘’Not Another Mash-up’’

Dupa ce a debutat cu ”Regele Minciunilor”, urmat in 2017 de ”Rewind”, Milan a lansat primul clip din compilatia ”Not Another Mash-up”, care are peste 33.000 de views pe canalul de Youtube Roton. Acum se intoarce si cu cel de-al doilea. ”Melodiile din acest mashup au fost alese din playlistul meu de piese favorite. Apoi le-am pus cap la cap la studio, dandu-le un nou vibe. E mereu fun pentru mine sa incerc lucruri noi si sa fac tot ce se poate pentru a-mi pune amprenta ca si artist si a creea o baza stabila reprezentativa stilului meu”- Milan Mashup-ul contine piesele: Banx & Ranx feat. Ella Eyre- Answerphone, Raye- Decline si Mabel-Finders Keepers. La doar 17 ani, tanara artista este posesoarea unui timbru inconfundabil, un mix vocal care imprumuta din stilul unor artiste celebre precum Zara Larsson sau Dua Lipa. La toate acestea se adauga o atitudine ce o face sa iasa in evidenta cu fiecare ocazie, transformand-o pe Milan intr-una dintre cele mai captivante artiste din noua generatie. Pareri?

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY