ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/06/2018]

 
ecopolitic.ro: Cârciumaru, Weber și Iriza- ÎNGRIJORAȚI în urma declarațiilor ministrului Anton Anton
     
ecopolitic.ro: Cârciumaru, Weber și Iriza- ÎNGRIJORAȚI în urma declarațiilor ministrului Anton Anton

Conform ecopolitic.ro, parlamentarii de Gorj Florin Cârciumaru, Mihai Weber și Scarlat Iriza ar fi fost deranjați de afirmația ministrului Energiei, Anton Anton, referitoare la înlocuirea cărbunelui cu gaz, până în 2040. Cei trei parlamentari ”au anunțat că nu sunt și nu vor fi de acord cu asemenea declarații care provoacă o stare de teamă în rândul populației din zonele de exploatare a cărbunelui, de fapt în toată zona Olteniei și care afectează direct stabilitatea economico-financiară a companiilor producătoare de energie pe bază de cărbune”. ”Parlamentarii și-au exprimat îngrijorarea fiind surprinși neplăcut de poziția ministrului Energiei, considerând că, în acest moment, nu avea niciun rost o asemenea declarație publică. Atâta timp cât Strategia Energetică a României este în lucru, se așteptau ca asemenea declarații să fie făcute doar în cadrul grupului de lucru care o elaborează. Cei trei parlamentari au mai spus că sunt de evitat, pe viitor, asemenea declarații care pot avea un impact socio-economic imediat negativ și că nu este constructiv ca o părere sau dorință să fie exprimată public, înainte de a fi discutată cu parlamentari, comisii parlamentare, specialiști sau factori de decizie din zona care poate fi afectată” mai menționează sursa citată. Cârciumaru, Weber și Iriza vor solicita o întrevedere cu ministrul Energiei, Anton Anton, pentru mai multe explicații dar și întrevederi regionale cu ”sindicatele, conducerea companiilor din zona energetică cât și cu populația care poate fi afectată de o asemenea (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY