ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Impact în Gorj [13/06/2018]

 
”CAMPIONII NATURII” -concurs pe teme sportive la grădinița “Lumea copiilor”
     
”CAMPIONII NATURII” -concurs pe teme sportive la grădinița “Lumea copiilor”

Activitatea  de educație pentru sănătate s-a desf șurat  începând cu orele 11 și a fost  proiectat ca un concurs sportiv,în aer liber.S-au organizat următoarele probe:Grupele de 3-4 ani: Cursa cu obstacole,Grupele de 4-5 ani:Ștafeta campionilor,Grupele de 5-6 ani: Joc de baschet.Preşcolarii grupelor mici au alergat pe un traseu de circa 5 metri,ocolind obstacolele(jaloane din sticle de plastic).Cel mai rapid alergător primind trofeul”Campionul naturii”.Copiii din grupele mijlocii au desfăşurat un parcurs aplicativ,constând în săritura din cerc în cerc, trecerea prin tunel și alergarea la echipă, cu  predarea  ştafetei următorului concurent.A fost declarată câștigătoare echipa care a  finalizat probele în cel mai scurt timp.Aceasta a primit trofeul ”Campionul naturii”. Grupele mari au organizat un meci de baschet pe terenul din curtea grădiniţei.Echipa câștigătoare a primit trofeul”Campionul naturii”. Toți concurenții au primit diplome de merit. Articolul ”CAMPIONII NATURII” -concurs pe teme sportive la grădinița “Lumea copiilor” apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY