ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iunie 2018

 

Vestea [13/06/2018]

 
Un derbedeu PERICOL PUBLIC a ajuns după gratii
     
Un derbedeu PERICOL PUBLIC a ajuns după gratii

Un bărbat de 51 de ani, din Roman, a fost depistat şi condus de poliţişti la Penitenciarul Bacău. La data de 12 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman, au identificat pe strada Smirodava, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Roman, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Roman,  la o pedeapsă privativă de libertate de trei ani, pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, ameninţare, răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei şi lovire sau alte violenţe. În fapt, în noaptea de 23/24.03.2017, bărbatul a distrus prin înţepare cu un cuţit, două anvelope ale unui autoturism cauzând un prejudiciu de 1000 lei. În cursul zilei de 20.04.2017, s-a deplasat la o casă de amanet, din Roman, unde a ameninţat angajaţii cu moartea şi cu incendierea spaţiului comercial, având la vedere un briceag, pentru faptul că au înmânat poliţiei a imaginile video care au surprins fapta din noaptea de 23/24.03.2017, încercând astfel determinarea acestora de a-şi schimba declaraţiile date anterior în cauza de distrugere. Totodată bărbatul a distrus tejgheaua şi a deteriorat un cântar, iar la plecare a înţepat anvelopa unui alt autoturism parcat în zonă, proprietate a unuia dintre angajaţii casei de amanet, cauzând un prejudiciu de 300 lei. Poliţiştii l-au condus şi încarcerat la Penitenciarul Bacău. IPJ Neamt The post Un derbedeu PERICOL PUBLIC a ajuns după gratii appeared first on (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY