ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iunie 2018

 

Vestea [13/06/2018]

 
Oameni buni mai sunt! Tineri şi angajaţi din centrele de plasament donează sânge
     
Oameni buni mai sunt! Tineri şi angajaţi din centrele de plasament donează sânge

Serialul Vestea „Oameni buni mai sunt” aduce astăzi în faţa cititorilor un alt caz care arată că solidaritatea umană nu e doar un concept abstract.   O nouă acțiune derulată sub egida campaniei DGASPC Neamț „Fii erou – Salvează o viață!“ va avea loc joi, 14 iunie, de la ora 8.00, la Centrul de Transfuzii Sanguine Piatra Neamț. Mai mulți tineri din centrele de plasament din Neamț precum și angajați ai Direcției pentru Protecția Copilului Neamt vor dona sânge. Activitatea are loc cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge și are scopul de a-i responsabiliza pe tineri și de a-i încuraja să se implice, să fie atenți la nevoile celor din jurul lor, să fie generoși și să contribuie la salvarea persoanelor aflate în dificultate. „Nevoia permanentă de sânge, numărul tot mai mic de donatori precum și faptul că un gest atât de simplu poate contribui efectiv la salvarea unor vieți ne-a determinat să mergem să donăm. Sperăm ca gestul tinerilor noștri să fie un exemplu pentru colegii de generație și sperăm ca tot mai mulți nemțeni să se implice și să își ajute semenii în suferință“, a spus Cristina Păvăluță, directorul DGASPC Neamț. Campania „Fii erou – Salvează o viață!“ a fost inițiată de DGASPC Neamț în 2015 și în cadrul acesteia au avut loc diverse acțiuni ce au avut scopul de a instrui copiii centrelor de plasament dar și angajații cu privire la măsuri de prim ajutor, tehnici de resuscitare, măsuri de igienă, nutriție, etc. V.N. The post Oameni buni mai sunt! Tineri şi angajaţi din centrele de plasament donează sânge appeared first on (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY