ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Vestea [13/06/2018]

 
Jurnalist nemţean despre cazul „Postacii PSD anti-Simona Halep”: „Să ieşim în stradă, să aplaudăm să se audă până la sediul şobolanilor rozalii!”
     
Jurnalist nemţean despre cazul „Postacii PSD anti-Simona Halep”: „Să ieşim în stradă, să aplaudăm să se audă până la sediul şobolanilor rozalii!”

Jurnalistul nemţean Cezar Filip consideră că răspunsul ideal la intoxicarea PSD pe cazul huiduielilor pentru Gabriela Firea (pe care postacii le mutau ca vizând-o pe Simona Halep) ar fi ca românii să iasă în stradă într-un miting de solidarizare cu campioana. Filip (director al cotidianului Monitorul de Neamţ şi Roman) consideră că aceste manifestări ar trebui să aibă loc în oraşe şi în sate, să fie paşnice, iar aplauzele românilor pentru Simona Halep ar trebui să se audă până la sediul de campanie on-line al „şobolanilor rozalii”. <<Mă tot gîndesc de cînd a apărut mizeria asta că românii ar fi huiduit-o pe Simona. N-ar trebui să ieşim în stradă să o aplaudăm, fiecare în oraşul sau satul lui? Să se audă aplauzele pînă la sediul de campanie on-line (sper să devină off-line) al şobolanilor rozalii care au îndrăznit să încerce să ne deturneze pînă şi ultima bucurie pe care o mai avem în aceste zile?>> – acesta este mesajul lui Cezar Filip, care a şi fost însoţit de o fotografie cu noua campionă de la Roland Garros. Citeste si: Harabagiu, contul de facebook suspendat! Ameninţări cu rackeţii ucraineni! Prima reacţie a lui Harabagiu la dezvăluirea lui Ponta: „La K10? Minte cu neruşinare! Sunt în Piatra Neamţ de o săptămână!” HARABAGIU DECONSPIRAT DE PONTA! „Mizeria cu Halep postată de la sediul din K10 de un individ dubios adus de Dragnea!” Dragnea s-a descotorosit de Harabagiu: „L-am dat afară!” D.V. The post Jurnalist nemţean despre cazul „Postacii PSD anti-Simona Halep”: „Să ieşim în stradă, să aplaudăm să se audă până la sediul şobolanilor rozalii!” appeared first on (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY