ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Vestea [13/06/2018]

 
Familiile victimelor accidentului de la Viişoara au primit bani de la Guvern! Câte 10.000 lei pentru fiecare familie…
     
Familiile victimelor accidentului de la Viişoara au primit bani de la Guvern! Câte 10.000 lei pentru fiecare familie…

Familiile celor 8 nemţeni decedaţi în cumplitul accident auto de la Viişoara au primit astăzi banii special alocaţi de către guvernul României. Este vorba de un ajutor financiar în cuantum de 10.000 de lei pentru fiecare familie în parte.  Reamintim că în accidentul din 5 aprilie au murit 9 oameni, din care 8 erau din judeţul Neamţ (dou[ familii cu câte 2 decedaţi). Ajutoarele financiare au fost aprobate în şedinţa de Guvern din 24 mai. “Un număr de 6 familii din județul Neamț se află în situație de necesitate ca urmare a decesului membrilor din familie în urma unui grav accident rutier produs în noaptea de miercuri spre joi, 5 aprilie 2018. Un microbuz în care se aflau zece persoane a căzut în râul Bistriţa, în zona localităţii Viişoara din judeţul Neamţ, accidentul soldându-se cu moartea a nouă persoane, existând un singur supraviețuitor. Familiile respective sunt familii foarte sărace, beneficiari de ajutor social și se află în extremă dificultate ca urmare a cheltuielilor pentru înmormântarea victimelor decedate, motiv pentru care se propune sprijinirea fiecărei familii în parte cu un ajutor de urgență în valoare de 10.000 lei, suma totală pentru cele 6 familii fiind de 60.000 lei”, se arată în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre de Guvern. D.V. The post Familiile victimelor accidentului de la Viişoara au primit bani de la Guvern! Câte 10.000 lei pentru fiecare familie… appeared first on (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY