ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 iunie 2018

 

Vestea [13/06/2018]

 
Încă un ales local vota bugete şi lua bani pe firma familiei. INCOMPATIBILUL de la Tg. Neamţ!
     
Încă un ales local vota bugete şi lua bani pe firma familiei. INCOMPATIBILUL de la Tg. Neamţ!

Încă un ales local din Neamţ a primit ştampila de INCOMPATIBIL de la Agenţia Naţională de Integritate. Este vorba despre Vasile Timişescu, fost consilier local la Tîrgu Neamţ, în mandatul 2012-2016. <<TIMIȘESCU VASILE, fost Consilier local în cadrul Consiliului Local al orașului Tîrgu Neamț, Județul Neamț. INCOMPATIBILITATE. În perioada exercitării mandatului de consilier local 2012 – 2016, S.C. Timisescu Seby S.R.L., societate comercială în cadrul căreia persoana evaluată deține calitatea de asociat, iar soția acestuia pe cea de asociat și administrator, a emis facturi care au fost achitate de către Colegiul Tehnic „Ion Creangă” Tîrgu Neamț, respectiv de S.C. Eco TG S.R.L., societate comercială înființată de UAT Tîrgu Neamț. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90 din Legea nr. 161/2003>> – anunţă sec ANI. Agenţia anunţă că acesta a şi depus o întâmpinare scrisă în favoarea sa dar argumentele nu i-au convins pe inspectorii de integritate să-l absolve de culpă. Timişescu a fost ales în 2012 pe listele PNL, apoi s-a declarat independent (Ordonanţa Dragnea). D.V. The post Încă un ales local vota bugete şi lua bani pe firma familiei. INCOMPATIBILUL de la Tg. Neamţ! appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY