ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/06/2018]

 
Liderul PNL Gorj, ministru al Muncii? Vâlceanu: Problemele legate de pensiile minerilor, REZOLVATE din start
     
Liderul PNL Gorj, ministru al Muncii? Vâlceanu: Problemele legate de pensiile minerilor, REZOLVATE din start

Știrea publicată de presa centrală că deputatul Dan Vâlceanu este ministrul Muncii, în guvernul din umbră al PNL, face furori la Gorj. Liderii politici și de opinie o comentează. Unii spun că este o recunoaștere a importanței lui  Vâlceanu în partid, alții cred că vestea creează disconfort în familia Romanescu. Sunt și voci care spun că ”vrabia mălai visează” pentru că PNL n-are șanse să ajungă la guvernare. Dan Vâlceanu infirmă că la PNL ar fi fost alcătuit un guvern din umbră. Pune totul pe seama unei analize făcute în presa centrală. Totuși, dacă va ajunge să obțină un portofoliu atât de important, Vâlceanu știe ce are de făcut. În primul rând va rezolva problema pensiilor din minerit. Apoi, va modifica legislația în ceea ce privește unele dintre competențele  ITM-urilor din țară. Eduard Lădaru consideră că nominalizarea lui Dan Vâlceanu la Ministerul Muncii este un succes personal al deputatului liberal de Gorj. Pe de altă parte, nu crede că PNL are șanse să ajungă prea curând la conducerea țării. Social-democratul Ion Bârcă este sigur că Dan Vâlceanu nu va ajunge niciodată ministru al Muncii. Pentru primarul din Turburea, informația este SF. Ion Fugaru nu-i acordă nicio șansă PNL-ului să acceadă la guvernare. Spune că partidul lui Ludovic Orban ar avea 10% în sondajele de opinie. Viorel Caragea crede că vestea-bombă că Dan Vâlceanu ar putea ajunge ministru al Muncii este ”greu de suportat de clanul Romanescu”. Nici Dan Ilie Morega nu vede pe cei căi ar putea ajunge PNL la guvernare. Nu exclude, însă, ca președintele Iohannis să vină că o nouă strategie de genul celei  de după tragedia de la (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY