ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/06/2018]

 
Prunariu: Deocamdată, Marcel Romanescu n-a declarat că nu vrea să lucreze cu mine
     
Prunariu: Deocamdată, Marcel Romanescu n-a declarat că nu vrea să lucreze cu mine

”Deocamdată n-am văzut o declarație a lui Marcel Romanescu că nu vrea să lucreze cu mine. Decizia privind viitorul meu o s-o iau singur” spune Mihai Prunariu, directorul Clubului Sportiv Pandurii din subordinea Ministerului Tineretului și Sportului. În presa locală, primarul Târgu-Jiului a anunțat că amână concursul pentru șefia noului CSM până când guvernul va decide în privința descentralizării sportului și culturii. „Dacă vom primi Clubul Sportiv Pandurii cu tot ce are, cu patrimoniu, nu are rost să mai înfiinţăm altă structură paralelă. Atunci mă bazez pe acel club şi voi delega funcţia de director unei persoane care să-l  coordoneze pe şase luni. Am în vedere un antrenor din Târgu-Jiu” a declarat Romanescu. Prunariu spune că antrenorul nu va fi pus în locul lui, ci la noul CSM până la o eventuală fuziune a celor două entități.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY