ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iunie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/06/2018]

 
Prefectul cere CAMPANIE DE INFORMARE după TRAGEDIA de la Rovinari
     
Prefectul cere CAMPANIE DE INFORMARE după TRAGEDIA de la Rovinari

Prefectul de Gorj crede că se impune organizarea unei campanii agresive de informare a cetățenilor că este necesară verificarea periodică a instalațiilor de gaze, după tragedia de marți seară de la Rovinari. O familie de tineri, cu tot cu fetița de numai 12 ani, a fost găsită fără suflare, în garsoniera în care locuia. Soțul, Marius Borugă, avea 39 de ani, soția, Dana, 32 iar fiica, Alexandra, 12 ani. Ciprian Florescu a declarat că, din primele informații, intoxicarea cu monoxid de carbon s-ar fi produs în urma unei defecțiuni la un boiler.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY