ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iunie 2018

 

Ziarul Clujean [13/06/2018]

 
Militarul din Dej care a dispărut duminică seara e mort
     
Militarul din Dej care a dispărut duminică seara e mort

Militarul din Dej, văzut ultima oară pe plaja din Corbu, duminică seară, a fost găsit miercuri, pe plaja din Vadu (județul Constanța). Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța, o persoană a anunțat la 112, miercuri dimineață, că în timp ce se plimba pe plaja de la Vadu a văzut trupul unei persoane decedate. La fața locului a ajuns un echipaj al SAJ, care a găsit trupul unui bărbat, acesta fiind militarul dat dispărut la sfârșitul săptămânii trecute. Echipele de intervenție au mai descoperit, în altă zonă decât cea în care se afla bărbatul, trupul un copil decedat, posibil să fi fost băiatul de 14 ani, dispărut în mare duminică după-amiază, în zona plajei Corbu. Militarul în vârstă de 48 de ani, din Cluj, fusese văzut ultima oară tot duminică după-amiază, pe plaja din Corbu. El făcea parte din cadrul Batalionului 55 Apărare Antiaeriană „Someș” din Dej și se afla la un exercițiu de instruire la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia. Duminică, el se afla în perioada de învoire, iar în momentul în care nu a apărut la unitate colegii au încercat să-l contacteze, fără succes însă. foto: ziua de constanta Post-ul Militarul din Dej care a dispărut duminică seara e mort apare prima dată în Ziarul Clujean.

[cititi articolul complet în Ziarul Clujean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Ziarul Clujean :
 
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY