ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 iunie 2018

 

Cronica Giurgiuveană [13/06/2018]

 
Ce s-a intamplat azi, 13 iunie. Este ziua de nastere a presedintelui Klaus Iohannis
     
Ce s-a intamplat azi, 13 iunie. Este ziua de nastere a presedintelui Klaus Iohannis

Pentru cei care vor să știe ce s-a întâmplat azi, 13 iunie, am făcut o trecere în revistă a evenimentelor importante din această dată. La această dată, în urmă cu 59 de ani s-a născut Klaus Iohannis, actualul președinte al României, dar ne amintim și de începerea Mineriadei din iunie 1990. Klaus Iohannis, al patrulea președinte al României post-decembriste, își sărbătorește ziua de naștere. El s-a născut pe 13 iunie 1959 la Sibiu. A fost profesor de fizică și inspector școlar în orașul său natal, ulterior a devenit primar alRead More The post Ce s-a intamplat azi, 13 iunie. Este ziua de nastere a presedintelui Klaus Iohannis appeared first on Cronica Giurgiuveana, Ziar Independent.

[cititi articolul complet în Cronica Giurgiuveană]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Cronica Giurgiuveană :
 
 
[Toate articolele din: Cronica Giurgiuveană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY