ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI26 mai 2018

 

Jurnalmm [17/05/2018]

 
Sanda e singura supravieţuitoare a carnagiului de la Jibou. Incredibil ce avea postat pe facebook referitor la moarte. Vezi cine sunt cele patru fete decedate. (...)
     
Sanda e singura supravieţuitoare a carnagiului de la Jibou. Incredibil ce avea postat pe facebook referitor la moarte. Vezi cine sunt cele patru fete decedate. (...)

Sanda Ungur este singura supraviețuitoare a tragediei petrecute, joi, la Jibou, unde patru tinere au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren, la o trecere la nivel cu calea ferată. Potrivit unor surse, Sanda se afla la volanul mașinii în care se aflau cinci tinere și nu a acordat prioritate unui tren care circula pe ruta Baia Mare – Jibou. În urma impactului, trei tinere au fost aruncate din mașină, decedând pe loc, iar alte două au rămas încarcerate. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a două victime, însă o a patra fată a fost declarată decedată. Singura supraviețuitoare a fost transportată la spital. Sanda Ungur este din Răzoare, Maramureș, și este studentă la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare, potrivit profilului Facebook. (Sursa: ObservatorTV.ro) Doua dintre studentele decedate sunt din aceeasi localitate – sat Sugatag (Madalina si Maria), una din Ciocotis (Claudia) iar cealalta din Salsig (Sara). Supravietuitoarea teribilului accident, cea care conducea autoturismul, este din Razoare conform vasiledale.ro. (function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);(document, 'script', 'facebook-jssdk')); Imagini video Patru tinere de 20 de ani din Maramures au murit intr-un accident cumplit. O masina a fost lovita de trenul Jibou – Baia Mare Imagini video Patru tinere de 20 de ani din Maramures au murit intr-un accident cumplit. O masina a fost lovita de trenul Jibou – Baia Mare (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY