ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [17/05/2018]

 
Andreea Marin a ajuns la medic după luni întregi de chin. „Nu mai puteam nici să bag mâna în haină!”
     
Andreea Marin a ajuns la medic după luni întregi de chin. „Nu mai puteam nici să bag mâna în haină!”

Andreea Marin a ajuns pe mâinile unor specialiști în recuperare medicală, după ce a constatat că întâmpină dificultăți în folosirea mâinii drepte. „O durere de umăr. La început am spus că m-o fi tras curentul, cum obișnuim noi să spunem. Unii medici în ziua de astăzi spun că nici nu există o așa poveste cu curentul, care te afectează, ci că ai făcut cu siguranță o mișcare greșită, ceea ce s-a întâmplat și în cazul meu” a mărturisit ea. Problema de sănătate s-a ivit după executarea unor exerciții fizice. Adeptă a unui stil de viață sănătos, Andreea Marin nu concepe viața fără mișcare. „Fac sport destul de mult. Uneori mă grăbesc și asta nu e bine, pentru că nu am făcut încălzirea așa cum se cuvine. Pe moment nu am simțit vreo mare durere, dar în timp am observat că nu mai pot nici să bag mâna în haină, deci nu pot duce mâna mai mult decât atât în spate, am nevoie de ajutor ca să mă îmbrac pur și simplu. Nu pot ridica lucruri grele, până la urmă e mâna dreaptă, de care ai atâta nevoie”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin. Deși a sperat că problemele cu care se confruntă se vor rezolva în timp, de fapt acestea au fost resimțite din ce în ce mai puternic. „Cert este că în felul acesta am ajuns la specialiști, după luni de zile în care am crezut că o să treacă de la sine, lucru care nu s-a întâmplat. Deci acum urc de 10 ori pe zi dealul de lângă casa mea cu bicicleta, pentru că doar asta pot să fac cum se cuvine și nu sportul pe care îl făceam înainte. E deranjant, firește”, a recunoscut ea. Andreea Marin a intrat în contact cu personalul medical, dar și cu pacienți. Așa l-a cunoscut pe Cristian, un tânăr care a fost victima unui accident rutier. „L-am cunoscut pe Cristian chiar în prima zi. Este o poveste extraordinară a unui băiat de 20 de ani, care simte că are aripi și poate împlini orice și care într-o clipă se trezește împins la pământ de pe motorul (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY