ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [17/05/2018]

 
Viorica Dăncilă, campioană la PERLE
     
Viorica Dăncilă, campioană la PERLE

Premierul Viorica Dancila sustine o declaratie de presa la finalul Adunarii Generale a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene (UNCJR), joi 22 februarie 2018, la Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO „Premierul perle”, așa poate fi numită Viorica Dăncilă de când a început să scoată pe gură nenumărate bâlbe. Ori de câte ori iese în public, premierul României ne-a obișnuit fie să stâlcească cuvinte, fie să nu vorbească corect gramatical sau să pară că nu stăpânește deloc domeniul despre care vorbește. Citește de pe foile scrise de consilieri, de pe bilețelele salvatoare primite de la echipa sa ori așteaptă să i se sufle răspunsul, așa cum a făcut-o și în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la sfârșitul lunii aprilie. Întrebată dacă se fac stadioanele pentru Euro 2020, aceasta a spus că da și a început să le enumere: ”Se vor face. Aţi văzut că deja sunt trei stadioane care deja se fac: Dinamo, Rapid şi ăăăă… Giulești”. Ciutacu îi spune că Giulești și Rapid e același lucru, după care se uită disperată în dreapta, cineva îi suflă răspunsul corect și completează: ”Dinamo, Giuleşti şi Arcul de Triumf, cel de rugby”. Dar bâlbele nu se opresc aici. Iată câteva dintre ele: „Țin să subliniez, totodată, că pentru mine, ca prim-ministru, criticile aduse Guvernului de către opoziția parlamentală”, „Programul de guvernare al PSD a avut de la început parte de o respingere automată din partea adversarilor parlamentari pe care îi reprezint”, „Adoptăm în perspectiva Euro 20 20”, „M-ați întrebat de autostrada București-Pitești…stadiul autostrăzii Sibiu”, ”Orice om îi este frică de o plângere penală”, ”Sfinția voastră, I am very glad for this oportunity”, perla scoasă la întâlnirea cu Papa. Miercuri, în ședința de Guvern a anunțat că vor fi dați 10.000 de lei pentru refacerea spitalului ars de la Bacău, în condițiile în care incendiul a avut loc, luna (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY