ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI26 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [17/05/2018]

 
Pasti îl acuză pe Romanescu de amatorism! „Dacă stăm după două porți de handbal…să vină alții să conducă municipiul!”
     
Pasti îl acuză pe Romanescu de amatorism! „Dacă stăm după două porți de handbal…să vină alții să conducă municipiul!”

Dispută Pasti-Romanescu pe tema noului CSM. Consilierul municipal PSD îl acuză pe primarul PNL al Târgu-Jiului de amatorism pentru că nici până acum, la 5 luni de la înscriere, Clubul Sportiv Municipal nu este funcțional. Cristian Toader Pasti este supărat că procedurile de desemnare a unui director bat pasul pe loc. „Motive puerile, amatorism total. Ne chinuim de atâta timp să înființăm un CSM, când alții câștigă cupe europene. Tragem de timp ori asta trebuia făcută la timp dacă vrem să dezvoltăm sportul în municipiu. Nu putem inaugura stadionul că ne lipsesc ceva bani, Sala Sporturilor nu are porți, ce-i asta? Conducerea municipiului în frunte cu Romanescu sunt de vină. El trebuie să dea ordine clară și cine nu le respectă să plece acasă. Sunt supărat pe Romanescu că toate lucrurile se tergiversează, nu se vrea, nu se poate, nu se știe, e un amestec de incompetență. Am aprobat organigrama clubului, banii, ce să facem mai mult? Sunt oameni serioși care pot conduce clubul, dar noi aducem de nu știu unde…e omul lui ăla sau lui ălalaltul, nu mă mai întrebați. Eu mi-am făcut datoria, acum s-o facă alții!” Toader Pasti este nemulțumit și că Sala Sporturilor stă închisă. „Dacă stăm după două porți de handbal atunci să plecăm toți acasă, să vină alții să conducă municipiul!”, comentează social-democratul care dă asigurări că echipa de handbal a Universității, care urmează să fie invitată în Liga Națională, va primi sprijin din partea Consiliului Județean. „CJ a ajutat mereu echipa de handbal, chiar și eu am asistat la discuții între Monica Bîcă și Cosmin Popescu. Din partea CJ vor avea sprijin, puține sporturi din județ sunt în prima ligă, trebuie sprijinită. Putem face un parteneriat pentru că echipa primește bani de la minister, se poate implica și Primăria și alți sponsori, dacă vrem, cred că și putem. Cum am inaugurat sala dacă nu aveam dotările (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY