ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 mai 2018

 

Impact în Gorj [17/05/2018]

 
Copilul unui lider sindical din minerit implicat în scandalul drogurilor de mare risc
     
Copilul unui lider sindical din minerit implicat în scandalul drogurilor de mare risc

Investigaţiile poliţiştilor de la Antidrog au dus la reținerea a 18 studenţi de la trei facultăţi din Timişoara: Medicină, Drept şi Politehnică. Cu toții au ajuns în spatele gratiilor pentru trafic şi consum de droguri. Cei mai mulți dintre aceştia sunt din Târgu Jiu, printre ei numărându-se şi Robert Cristian Marciuc, fiul liderului sindical din minerit, Adrian Marciuc. Mulţi dintre dealerii de cannabis şi amfetamine sunt studenţi la cele mai cunoscute facultăţi din Timişoara. Gruparea avea un ,,nucleu” format din opt studenţi, majoritatea din Târgu Jiu, care se ocupau cu aprovizionarea de droguri pentru restul dealerilor. Drogurile erau vândute apoi de distribuitori, consumatorilor. Practic, au fost identificate două divizii care erau conectate, aprovizionându-se reciproc cu droguri, unele dintre ele cumpărate de pe internet. Miercuri seara, mai mulţi suspecţi au ajuns în arestul Poliţiei Timiş, fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Presa din Timişoara anunţă că, în urma audierilor, procurorii DIICOT au dispus reţinerea a 18 persoane, majoritatea din municipiul Târgu Jiu. Printre tinerii anchetaţi se numără şi Robert Cristian Marciuc, fiul liderului sindical din minerit Adrian Marciuc. Articolul Copilul unui lider sindical din minerit implicat în scandalul drogurilor de mare risc apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY