ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI26 mai 2018

 

Impact în Gorj [17/05/2018]

 
Adolescentul din Văgiulești care este îndrăgostit de pictură. Își dorește să devină arhitect
     
Adolescentul din Văgiulești care este îndrăgostit de pictură. Își dorește să devină arhitect

Un adolescent din comuna gorjeană Văgiulești își uimește profesorii prin măiestria cu care pictează, deși nu a urmat nici un curs și nu a fost instruit de nimeni. Iulian Dovlete are vârsta de 15 ani și este elev Colegiul Tehnic Motru. Provine dintr-o familie de oameni simpli, astfel că nu a avut cine să-i insufle dragostea față de artă și culori. Primele manifestări artistice le-a avut chiar de la grădiniță „Pe la vârsta de 5-6 ani, când eram la grădiniță am descoperit că îmi plăcea foarte mult să desenez. Am tot desenat de atunci și nu am urmat niciun curs. Ăsta e talentul meu! Am păstrat un desen foarte vechi, făcut când eram mic, este cu familia mea. Mi-e tare drag! Colegii mă roagă să le desenez portretele și le fac! Chiar m-am gândit să mi vând unele desene sau tablouri pictate pentru ca din bani pe care îi fac, să îmi pot cumpăra mai multe ustensile ca să îmi pot continua hobby-ul”, a spus adolescentul. „Părinții mei înseamnă totul pentru mine“ Iulian a participat la concursul „Arte mici” și a fost premiat de mai multe ori. Acesta visează să devină arhitect, pentru a-și ajuta familia la fel cum o ajută și tatăl său. „Mai am un frate mai mare cu doi ani decât mine, o soră și un frate vitreg mai mari de pe mama. Tatăl meu este un om care a pus mereu familia pe primul loc, are două servicii. Eu cred că este un tată ideal. Este modelul meu. El a avut o tinerețe groaznică, bunicul a murit când el avea 15 ani și a trebuit să muncească ca să își întrețină familia în locul bunicului meu. Mama mea este ca un înger pentru mine; de orice am nevoie, mama este mereu lângă mine pentru. Părinții mei înseamnă totul pentru mine! Toți cei din familie mă încurajează și mă susțin în tot ceea ce fac”, ne-a mai povestit Iulian Dovlete. Articolul Adolescentul din Văgiulești care este îndrăgostit de pictură. Își dorește să devină arhitect apare (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY