ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 mai 2018

 

Impact în Gorj [17/05/2018]

 
Suspiciuni de fraudă la concursul pentru controlori de la Transloc. Soția unui sindicalist, favorizată
     
Suspiciuni de fraudă la concursul pentru controlori de la Transloc. Soția unui sindicalist, favorizată

Societatea de transport în comun din Târgu Jiu a organizat în urmă cu câteva zile un concurs pentru ocuparea a patru posturi de controlori pe autobuzele și troleibuzele. La concurs s-au înscris 29 de candidați, trei fiind respinși după analizarea dosarelor. Ioana Babalâc a candidat la concurs, dar spune că o contracandidată care este soția unui lider de sindicat de la Transloc a fost favorizată: „La proba scrisă am obținut 7,42, iar cea mai mare medie a fost 7,99 luată de doamna Mihaela Udrescu, actuala soție a domnului Udrescu, de la Transloc, care striga în urmă cu câteva zile că dacă soția lui nu intră controlor va face crimă“. Vasile Căilean, directorul Transloc, a spus că din comisie au făcut parte atât reprezentanți din partea administrației, cât și de la sindicate: „Am dispus o comisie de evaluare formată din doi membri din partea adinistrație și doi membri din partea sindicatului“. „Au luat examenul tocmai acei candidaţi care au folosit ce nu trebuia“ Un alt participant la concurs a postat un mesaj pe Facebook în care trăgea mari sene de întrebare cu privire la organizarea concursului: „Săptămâna trecută am participat la concursul organizat de Societatea Transloc S.A. Tg. Jiu, controlor trafic, bilete şi legitimaţii de călătorie. Miercuri a fost proba scrisă. Vineri a fost proba interviu. Această probă a avut 2 părti şi s-a desfăşurat într-un autobuz. Prima parte a fost cu bilete, abonamente, legitimații puse în plicuri. Cică au fost 5 bucăţi in plicuri, eu am găsit doar două abonamente. Aici am pierdut examenul, din neatenţia mea. Partea a doua a fost cu abordarea călătorilor. La această parte,unii candidaţi au folosit bruscarea, tonul ridicat, solicitarea conducătorului auto şi închiderea uşilor, lucrul total neaceptat de Fişa Postului(Atribuţiile de serviciu). Dezamăgirea mea este că au luat examenul tocmai acei (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY