ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 mai 2018

 

Impact în Gorj [17/05/2018]

 
Cârciumaru dorit pentru un nou mandat. „Are suficiente voturi!!”
     
Cârciumaru dorit pentru un nou mandat. „Are suficiente voturi!!”

Florin Cârciumaru continuă să fie un model pentru social-democrații gorjeni. Deși a anunțat că va renunța la funcția de președinte al organizației județene, în favoarea unei conduceri mai tinere, actualul lider ar putea, lejer, fi reales în fruntea PSD Gorj. O spune un alt politician de valoare din partid care susține că, din cauza tensiunii actuale din PSD Gorj, actuala conducere și-ar putea reviziui decizia. Președintele organizației municipale PSD Târgu Jiu, una dintre cele mai puternice, susține că până nu se va anunța oficial data alegerilor, nici el nu va dezvălui poziția structurii pe care o conduce. Aurel Popescu lasă să se înțeleagă că Weber nu este favorit la funcția de președinte, fără să ascundă atașamentul față de actuala conducere. „Sunt lucruri pe care le vom discuta atunci când se va anunța oficial că în județul Gorj vor avea alegeri pentru stabilirea președintelui PSD Gorj. Până nu se va spune de la centru ceva concret da-ți-mi voie să nu comentez declarațiile președintele executiv. Domnul Florin Cârciumaru a demonstrat că a putut să conducă această organizație atâția ani de zile. Acesta are suficiente voturi încât să-și poată exprima o potențială candidatură în continuare la conducere PSD Gorj. Are voturi și în partid și în rândul electoratului. Cineva susținea că s-a erodat. Ok! S-a erodat! Nu mai are 82%, 75% 35% dar are suficiente voturi încât să aibă o poziție fermă în organizația județeană. Domnia sa este cel mai în măsură să-și exprime intenția. În urma ultimelor scandaluri membrii încep să fie dezamăgiți”, a declarat Aurel Popescu. Candidează din nou Cât despre o viitoare candidatură pentru încă un mandat în fruntea organizației municipale, Aurel Popescu a declarat ferm că „ am spus că voi candida pentru încă un mandat în situația în care se vor face alegeri și la organizația municipală PSD Târgu jiu”. Articolul (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY