ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 mai 2018

 

Impact în Gorj [17/05/2018]

 
Echipa de „fantastici” de la CEO: Boza + Ciurel
     
Echipa de „fantastici” de la CEO: Boza + Ciurel

Numele lui Ciurel apare din nou asociat cu cel al companiei Complexului Energetic Oltenia. Cel care vorbește despre o posibilă revenire a fostului manager în campanie este Gabriel Giorgi, șeful Minprest. Declarația vine ca urmare a achitării lui Ciurel în dosarul Turceni-Rovinari. Giorgi este doar unul din directorii care și-ar dori ca fostul manager Laurențiu Ciurel să revină la CEO. De fiecare dată când are ocazia șeful de la Minprest îi aduce ofrande fostului manager. De această dată, a vorbit la un post de radio locală despre o echipă fantastică ce ar putea fi formată de fosta și actuala conducere a companiei.„CEO ar trebui să profite de experiența domnului Laurențiu Ciurel. Nu este decizia la mine. Eu cred ca ar aduce un plus valoare Complexului, pe orice poziție ar reveni în companie. Dumnealui cunoaște ce se întamplă în interiror și sunt convins că ar face o echipă fantastică cu domnul Boza și ar fi foarte bine pentru CEO” , a declarat șeful Minprest, Gabriel Giorgi. Sindicatele nu uită La polul opus sindicaliștii nici nu vor să audă de o revenire a fostului manager. Constantin Mitrescu susține că destituirea lui Ciurel a venit ca urmare a unui act managerial defectuos. “Dumnealui nu a fost demis pentru faptele din 2008. A fost distituit în 2015 pentru pierderile companiei din 2013-2014. Sentința nu are legătură cu revocarea lui dar nu e treaba noastră. Domnul Ciurel, atunci când a condus CEO, a adus prejudicii grave, pierderi imense, pierderi salariale, lucru care ne-au nemulțumit și pentru care clasa sindicală este împotriva revenirii lui”,a declarat liderul de sindicat Constantin Mitrescu. Articolul Echipa de „fantastici” de la CEO: Boza + Ciurel apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY