ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 mai 2018

 

Cronica Giurgiuveană [17/05/2018]

 
Basistii din imediata apropiere a lui Badalau ….
     
Basistii din imediata apropiere a lui Badalau ….

Săptămâna trecută, cu toate că nu avea programat să participe la conferinţa de presă pe care a ţinut-o ALDE Giurgiu, conform propriei declaraţii, preşedintele partidului Toma Petcu a precizat că a dorit să participe la conferinţă pentru a lămuri câteva aspecte legate de declaraţiile senatorului Bădălău făcute cu ocazia refuzului senatorilor ALDE de a vota propunerea legislativă ce viza trecele lacului de la Grădinari din proprietatea Apelor  Române în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu . Bădălău a spus printre altele că lui personal şi PSD-ului  giurgiuvean, cât şi  Consiliului  Judeţean leRead More The post Basistii din imediata apropiere a lui Badalau …. appeared first on Cronica Giurgiuveana, Ziar Independent.

[cititi articolul complet în Cronica Giurgiuveană]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Cronica Giurgiuveană :
 
 
[Toate articolele din: Cronica Giurgiuveană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY