ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 mai 2018

 

Mesagerul Hunedorean [17/05/2018]

 
Băsescu aruncă în aer acuzarea din dosarul „Gala Bute”
     
Băsescu aruncă în aer acuzarea din dosarul „Gala Bute”

Deşi magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au încheiat judecarea dosarului „Gala Bute” şi au anunţat că se pregătesc să dea sentinţa finală, se pare că, nu s-au spus toate câte se ştiu despre acest caz. Fostul preşedinte Traian Băsescu (foto) a prezentat un document secret pe care fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, judecată în dosarul „Gala Bute”, l-a cerut ca probă în instanţă, dar i-a fost refuzat, scriu cei de la evz.ro.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY