ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 mai 2018

 

SibiuNews [17/05/2018]

 
NU, EROII NU SE COMEMOREAZĂ ÎN BLUGI MULAȚI! Sau dacă acceptăm așa ceva cu atâta ușurință, la ce mai vorbim de MOMENTE SOLEMNE?!
     
NU, EROII NU SE COMEMOREAZĂ ÎN BLUGI MULAȚI! Sau dacă acceptăm așa ceva cu atâta ușurință, la ce mai vorbim de MOMENTE SOLEMNE?!

ZIUA EROILOR, de Înălțare. Frumoasă, profundă potrivire aleasă cu suflet de român. Da, pentru că eroii, ei din trupul cărora ne-am născut noi, din sângele cărora s-a hrănit trupul și inima țării, NU MOR NICIODATĂ. Pe ei, pe EROI în omagiem an de an, de ziua Înălțării Domnului. Cu gând pios, cu RESPECT, cu (...)

[cititi articolul complet în SibiuNews]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY