ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [17/05/2018]

 
DISPUTĂ pe tema noului CSM. Pasti, supărat pe Romanescu
     
DISPUTĂ pe tema noului CSM. Pasti, supărat pe Romanescu

Dispută Pasti-Romanescu pe tema noului CSM. Consilierul municipal PSD îl acuză pe primarul PNL al Târgu-Jiului de amatorism pentru că nici până astăzi, la 5 luni de la înscriere, Clubul Sportiv Municipal nu este funcțional. Cristian Toader Pasti este supărat că procedurile de desemnare a unui director bat pasul pe loc. Toader Pasti este nemulțumit și că Sala Sporturilor stă închisă. „Dacă stăm după două porți de handbal atunci să plecăm toți acasă, să vină alții să conducă municipiul!”, comentează social-democratul care dă asigurări că echipa de handbal a Universității, care urmează să fie invitată în Liga Națională, va primi sprijin din partea Consiliului Județean. Primarul Marcel Romanescu dă asigurări că a făcut toate demersurile pentru a cumpăra porțile și coșurile de baschet care lipsesc din noua Sală Polivalentă. În ceea ce privește Clubul Sportiv Municipal, urmează să fie anunțată comisia de concurs. Și viceprimarul Aurel Popescu s-a declarat nemulțumit, la Interviurile Infinit FM, că încă nu este funcțional Clubul Sportiv Municipal. Primarul Romanescu îi consideră supărările nejustificate.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY