ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [17/05/2018]

 
Cui acordă UCB titlul de Doctor Honoris Causa. Viceprimarul Tudor, REVOLTAT
     
Cui acordă UCB titlul de Doctor Honoris Causa. Viceprimarul Tudor, REVOLTAT

Viceprimarul Târgu-Jiului, revoltat după ce a aflat că Universitatea ”Constantin Brâncuși” intenționează să-i acorde titlul de Doctor Honoris Causa publicistului Sabin Gherman, autorul controversatului manifest “M-am săturat de România” care promovează ideea autonomiei administrative a Transilvaniei față de România. Adrian Tudor nu înțelege de ce persoana respectivă, cu viziuni secesioniste, primește o astfel de distincție la Târgu-Jiu, tocmai în anul Centenarului Marii Uniri. “Este o palmă dată eroilor neamului! Nu voi participa la evenimentul de decernare” a anunțat Tudor, responsabilul pe probleme de cultură al municipalității.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY