ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [17/05/2018]

 
Bunoaica i-a luat FRICA lui Crețan. ”Nu mă simt în siguranță. Am fost urmărit”
     
Bunoaica i-a luat FRICA lui Crețan. ”Nu mă simt în siguranță. Am fost urmărit”

Bunoaica l-a dat în judecată pe Crețan după ce l-a acuzat că l-a pălmuit la Consiliul Federal al Federației Energetica, de la Predeal. Scandalul izbucnit între cei doi sindicaliști este anchetat și de șefii CE Oltenia. O comisie formată din trei persoane verifică incidentul. Nicu Bunoaica a fost audiat zilele trecute. Urmează să fie chemat la declarații și Constantin Crețan, aflat deocamdată într-o delegație la Paris. “Nu-l iert pe Crețan, mi-a adus injurii. M-a amenințat. Nu mă simt în siguranță!”, zice Bunoaica.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY