ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 mai 2018

 

Ziarul Clujean [17/05/2018]

 
Ziua porților deschise la Departamentul de Geologie a Universității „Babeș-Bolyai”
     
Ziua porților deschise la Departamentul de Geologie a Universității „Babeș-Bolyai”

Departamentul de Geologie a Universității „Babeș-Bolyai” organizează vineri, 18 mai 2018, evenimentul „Ziua porților deschise” între orele 10.00-18.00. Evenimentul va avea în program dezbaterea mai multor tematici și se va desfășura în clădirea centrală a Universității de pe strada Mihail Kogălniceanu, numărul 1.  Tematica propusă în acest an va oferi vizitatorilor posibilitatea de a pătrunde într-o lume fascinantă, de a descoperi și explora tainele Pământului. În cadrul evenimentului vor fi prezentate mai multe expoziții, precum cele de la Muzeele de Mineralogie și Paleontologie-Stratigrafie, vor putea fi vizualizate minerale și fosile la microscop, picturi rupestre, expoziție de fotografie, formațiuni calcaroase și multe altele. Se vor realiza jocuri și alte activități pentru copiii pasionați de speologie. Evenimentul va fi organizat cu sprijinul cadrelor didactice ale Departamentului de Geologie și al studenților, care vor fi la dispoziția curioșilor pe tot parcursul zilei. Intrarea este gratuită. Post-ul Ziua porților deschise la Departamentul de Geologie a Universității „Babeș-Bolyai” apare prima dată în Ziarul Clujean.

[cititi articolul complet în Ziarul Clujean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Ziarul Clujean :
 
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY