ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 mai 2018

 

Informaţia-ta [17/05/2018]

 
Perchezitii la Moldovita la persoane banuite de braconaj cinegetic
     
Perchezitii la Moldovita la persoane banuite de braconaj cinegetic

In urma perchezitiile au fost identificate: 205 cartuse letale de calibre diferite, 11 coarne de cerb, o pereche de coarne cerb cu tot cu craniu, 900 grame pulbere neagra, posibil praf de pusca, doua capcane pentru vanat mare, doua pistoale de asomare cu 18 capse de asomare, o arbaleta, o teava de la o arma letala, o arma letala ruginita cu teava infundata si in stare de nefunctionare, o luneta si un dispozitiv pentru sertizat cartuse, bunuri care au fost ridicate in vederea examinarii criminalistice.

[cititi articolul complet în Informaţia-ta]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Informaţia-ta :
 
 
[Toate articolele din: Informaţia-ta +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY