ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 mai 2018

 

Jurnalmm [17/05/2018]

 
De ultima oră! Aeroportul Internațional ”Maramureș” va fi operațional în această vară
     
De ultima oră! Aeroportul Internațional ”Maramureș” va fi operațional în această vară

În ședința de Guvern de miercuri, 16 mai, Guvernul României a alocat județului Maramureș alți 15 milioane de lei pentru lucrările la Aeroportul Internațional. Suma totală primită într-un singur an de județul nostru, pentru plata în continuare a lucrărilor efectuate la Aeroportul Internațional ”Maramureș” a ajuns, în acest fel, la 75 de milioane de lei. De la începutul anului 2017 și până în prezent, doar pentru lucrările la Aeroportul din Maramureș au fost alocați, de către Guvernul României, peste 16 milioane de euro. Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a declarat că, în acest fel, își poate ține promisiunea făcută maramureșenilor în anul 2016, aceea de a nu folosi sursele proprii ale instituției județene pentru acest proiect. ”Am promis că nu vom folosi resursele proprii ale Consiliului Județean Maramureș în cazul acestui proiect și ne ținem de cuvânt. Avem nevoie de banii existenți în bugetul local pentru cofinanțarea altor proiecte europene, iar Guvernul Dancilă a înțeles și a dat un ajutor neprețuit județului nostru. Același ajutor l-am primit, însă, și de la Guvernul Grindeanu și Guvernul Tudose, fapt pentru care doresc să le mulțumesc tuturor celor care arată interes pentru Maramureș”, a precizat șeful administrației județene. După doi ani și jumătate de lucrări, Aeroportul Internațional ”Maramureș” va fi operațional în această vară, în prima fază urmând să fie reluate cursele interne. Potrivit președintelui Consiliului Județean Maramureș, operaționalizarea curselor internaționale este mai complicată, fapt pentru care va mai dura câteva luni până când maramureșenii vor putea ateriza direct în Tăuții Măgherăuș, din țările europene în care au ales să muncească sau pe care le vizitează. ”Suntem însă pe drumul cel bun și, de această dată, nimeni nu mai poate opri transformarea Aeroportului Maramureș într-un pol de (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY