ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI26 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [17/05/2018]

 
Șofer Transloc: Nu știu pentru ce au făcut GREVĂ, salariile sunt bune. SCANDAL Brânzan-Căilean
     
Șofer Transloc: Nu știu pentru ce au făcut GREVĂ, salariile sunt bune. SCANDAL Brânzan-Căilean

A fost grevă de avertisment, astăzi, între 7.00 și 9.00,  la Transloc. Liderul sindical Brânzan cere DEMTEREA directorului Căilean. Angajații societății de transport în comun din Târgu-Jiu sunt nemulțumiți  de lefuri dar și de condițiile de muncă. Cer municipalității să cumpere autobuze și troleibuze noi. Unii dintre șoferi și-au arătat fluturașul pentru a dovedi că au salarii mici, mai ales după trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat. Nu toți soferii Transloc au aderat la actiunea de protest, unii dintre ei preferând să lucreze, mulțumiți de lefurile primite. Liderul sindical din Transloc cere o majorare a salariilor cu câte 50 de bani pentru fiecare oră lucrată. Vasile Brânzan pune tunurile pe directorul Vasile Căilean pe care-l acuză de slab management și că ”a dărâmat societatea”. Brânzan îi va cere primarului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, să numească un director competent la Transloc. Directorul Vasile Căilean consideră, însă, că lefurile de la Transloc sunt destul de bune, ajungând și la 2700 de lei. În plus, este sigur, în proporție de peste 90%, că proiectul depus de primărie, de modernizare a transportului în comun din Târgu-Jiu, va primi finanțare.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY