ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [17/05/2018]

 
Îl vrea tot pe Cârciumaru ȘEF la PSD Gorj? ”Are suficiente VOTURI cât să-și dorească o nouă candidatură”
     
Îl vrea tot pe Cârciumaru ȘEF la PSD Gorj? ”Are suficiente VOTURI cât să-și dorească o nouă candidatură”

Aurel Popescu nu pare să-l vrea pe Mihai Weber în fruntea PSD Gorj, în următorii 4 a ani, ci tot pe Florin Cârciumaru. La Interviurile Infinit FM, liderul PSD Târgu-Jiu a evitat să dea un răspuns la întrebarea dacă municipiul îl va susține pe Weber la conferința județeană de alegeri, care ar trebui organizată vara aceasta. ”Vom discuta despre alegerile județene atunci când vor fi anunțate” a declarat Popescu. Zvonurile că primarul liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu ar putea sosi în PSD, având și susținerea unora din partid, i-au nemulțumit pe social-democrații de la  municipiu. ”Vreau să cred că toți colegii mei susțin membrii PSD, nu este fair-play să susții pe cineva din afara partidului” a comentat Aurel Popescu, care a mai spus că senatorul Florin Cârciumaru are suficiente voturi în spate cât să mai poată pretinde încă un mandat de președinte al PSD Gorj.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY