ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [17/05/2018]

 
Giorgi: Ciurel ar face o echipă FANTASTICĂ cu Boza. Călinoiu: Îl văd pe Ciurel lucrând la strategia energetică
     
Giorgi: Ciurel ar face o echipă FANTASTICĂ cu Boza. Călinoiu: Îl văd pe Ciurel lucrând la strategia energetică

Revine Laurențiu Ciurel în Complexul Energetic Oltenia după achitarea din dosarul Turceni-Rovinari? Gabriel Giorgi îl vede lucrând umăr la umăr cu Sorin Boza, Ion Călinoiu pomenește de o promovare a fostului manager la București. Directorul Minprest Rovinari comentează că Ciurel este o persoană de care CEO ar trebui să profite pentru că ar aduce un plus de valoare companiei. ”Sunt convins că ar face o echipă fantastică alături de Boza” zice Giorgi. Ion Călinoiu îl consideră pe Laurențiu Ciurel unul dintre cei mai buni profesioniști din țară, în energie. Îl vede lucrând la strategia energetică națională. Constantin Mitrescu, vicepreședinte FNME, nu este de acord cu o întoarcere a lui Ciurel la butoanele CEO din cauza drepturilor tăiate în trecut. Acum, după achitare, tonul liderului sindical nu mai este, însă, la fel de vehement ca-n trecut.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY