ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [17/05/2018]

 
Primar: PRO România va fi pe locul 3 în Gorj
     
Primar: PRO România va fi pe locul 3 în Gorj

”Victor Ponta este apreciat în Gorj dar este greu de crezut că primarii PSD îl vor urma la Pro România, după ce guvernul le-a făcut salarii atât de mari” comentează Viorel Caragea. Formațiunea politică a noului premier este privită cu interes. A început să crească în sondaje, după achitarea lui Ponta, fiind pe cale să depășească pragul electoral. Unii dintre primari cred că va fi a treia formațiune politică în Gorj, în alegerile din 2020. Despre unii dintre primarii gorjeni se comentează c-ar putea trece la Pro România. Marian Slivilescu, de la Tismana, are o relație mai apropiată cu deputatul Alin Văcaru. Edilul nu exclude nicio variantă pentru 2020, dar anunță că nu va abandona PSD, în timpul mandatului. Nici Robert Păiuși, primarul din Stejari, nu exclude nimic pentru 2020. Afirmă că sunt politicieni mai importanți ca el, care au migrat de la un partid la altul. În plus, îl apreciază pe Victor Ponta, spune că este ”o locomotivă super puternică” pentru Pro România. Păiuși crede că PRO România va deveni a treia forță politică în Gorj, în locul ALDE. Zice că Victor Ponta are o cu totul altă valoare în fața electoratului, raportat la Dian Popescu. Dian Popescu este încrezător, însă, că ALDE va fi nu a treia, ci a doua forță politică, în următoarele alegeri. Președintele liberal-democraților comentează că Victor Ponta nu și-a spus ultimul cuvânt în politică. Viorel Caragea spune că Pro România are o șansă importantă numai cu Victor Ponta în frunte. Pe de altă parte, nu se așteaptă ca primarii PSD să migreze după ce guvernul  le-a mărit considerabil (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY