ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 mai 2018

 

Argument [17/05/2018]

 
Ziua Z. Trei suspecţi de trafic de droguri şi deţinere, călcaţi de mascaţii DIICOT
     
Ziua Z. Trei suspecţi de trafic de droguri şi deţinere, călcaţi de mascaţii DIICOT

Procurorii DIICOT,  în cadrul operaţiunii ZIUA Z, au descins în după-amiza zilei de ieri, în mai multe locuinţe în care se supectează că ar fi probe ce scot la iveală constituirea unui grup infracţional de traficanţi de droguri de risc, trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu. Reprezentanţii DIICOT spun că cei din cadrul Serviciului Teritorial Timișoara au efectuat 36 de percheziții domiciliare, dintre care trei  în judeţul Caraş-Severin şi 33 în Timiş.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY