ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [16/05/2018]

 
Morega îl critică pe Călinoiu și îl laudă pe Cosmin Popescu. E convins că tandemul va prelua PSD
     
Morega îl critică pe Călinoiu și îl laudă pe Cosmin Popescu. E convins că tandemul va prelua PSD

Dan Ilie Morega, atac dur la adresa lui Ion Călinoiu, miercuri, într-o conferință de presă. Președintele Institutului de Analiză Investigații Publice și Politice l-a acuzat pe fostul președinte al Consiliului Județean că a sădit sărăcia în Gorj, având în vedere că județul a fost ocolit de investitori. Reacția a venit ca urmare a faptului că numai 3 firme din Gorj se află în topul celor mai mari 1000 de companii din România. Timișul are circa 50. Morega este de părere că obiectivul lui Călinoiu este să revină la PSD și să candideze pentru un post de parlamentar în 2020. Dan Ilie Morega l-a lăudat, în schimb, pe actualul președinte al Consiliului Județean, Cosmin Popescu, pentru că face drumuri dese la Ministerul Dezvoltării, încercând să atragă investiții. Gorjul mai are o problemă: deficit major de forță de muncă. Referindu-se la partidele politice, Dan Ilie Morega s-a arătat convins că tandemul Weber-Popescu va prelua conducerea PSD Gorj, în urma conferinței județene de alegeri. Nu crede, însă, că Marcel Romanescu va trece la PSD. Dan Ilie Morega a comentat și că PSD rămâne primul în preferințele de vot ale românilor, în vreme ce liberalii cresc pe fondul erodării guvernării.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY