ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [17/05/2018]

 
PROGNOZA METEO. JOI, 17 MAI
     
PROGNOZA METEO. JOI, 17 MAI

Vremea va fi în general instabilă. În nord-vestul teritoriului, precum și în zonele de munte înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, posibil însoțite și de descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar instabilitatea atmosferică se va manifesta pe arii mai restrânse, mai ales după-amiaza, cu o probabilitate mai mare în regiunile sud-estice. Izolat va cădea grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, dar de scurtă durată și în timpul ploilor, posibil cu aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade izolat in Maramures in Transilvania și cel mult 27 de grade in Moldova si in Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 15 grade.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY