ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI26 mai 2018

 

Jurnalmm [17/05/2018]

 
Şoc în showbiz: Cancerul a recidivat, vedeta a fost internată de urgenţă pentru o nouă intervenţie chirurgicală
     
Şoc în showbiz: Cancerul a recidivat, vedeta a fost internată de urgenţă pentru o nouă intervenţie chirurgicală

S-a internat în spital la câteva săptămâni după ce a anunţat că va fi operată. Shannen Doherty este îngrijită de mama ei, Rosa Doherty, în timp ce duce o luptă crâncenă cu cancerul la sân de trei ani. Binecunoscută datorită rolului Brenda, pe care l-a interpretat în serialul de mare succes „Beverly Hills 90210”, Shannen Doherty (47 de ani)  se pregăteşte pentru a fi supusă unei noi intervenţii chirurgicale. A anunţat însăşi actriţa, care s-a internat deja în spital.  O are alături pe mama ei, care o veghează tot timpul. Fiindcă, duminică, 13 mai, s-a serbat, în SUA, Ziua Mamei, actriţa a ţinut să-i facă declaraţii emoţionante celei care i-a dat viaţă: “Te iubesc, mamă. Din păcate nu pot să-ţi ofer decât mâncare de… spital, de ziua ta. Ţi-aş spune mai multe, dar durerile de la medicamente nu mă lasă”. Anunţul că vedeta va fi supusă unei intervenţii chirurgicale a şocat pe toată lumea. Asta fiindcă ea spusese fanilor, în aprilie 2017, că boala nemiloasă ar fi intrat în remisie. Shannen nu a dat detalii despre operaţia la care urmează să fie supusă. A spus doar că are nevoie de sânge. De asemenea, a promis că va dona mai des sânge, după ce se va face bine. „Pe viitor, dacă mi se va permite să donez sânge, o voi face”, a spus actriţa. Interpreta lui Prue din „Charmed” este impresionată de modul în care este tratată de personalul spitalului. „Sunt emoţionată de generozitatea oamenilor. Unii vin la fiecare două săptămâni ca să doneze sânge. Le mulţumesc. Mulţumesc medicilor pentru răbdarea lor  şi întregii clinici din Woodland Hills, unde mi se dă toată atenţia”, a mai spus vedeta. În februarie 2015, Shannen Doherty a dezvăluit pentru prima oară că suferă de cancer la sân. Ea a făcut mărturisiri, fără reţineri, despre întreaga luptă pe care a dus-o cu cumplita maladie. Medicii i-au extirpat ambii sâni. De asemenea, au supus-o unor şedinţe de chimioterapie şi (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY