ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 mai 2018

 

Impact în Gorj [16/05/2018]

 
Sondajul lui Morega: Romanescu câștigător și în 2020
     
Sondajul lui Morega: Romanescu câștigător și în 2020

Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice a realizat mai multe sondaje de opinie pentru a vedea cum mai stau partidele politice în procente. PSD rămâne favorită în Gorj însă ar putea avea parte de o surpriză la alegerile locale- Marcel Romanescu crește în ochii votanților târgujieni. Dan Ilie Morega susține că varianta plecării lui Romanescu la PSD este una falsă. Acesta, cunoscut ca un apropiat al actualului edil, susține că primarul nu ar avea niciun motiv să schimbe tabăra politică. Dimpotrivă,în opinia fostului deputat, Romanescu câștigă terenul pierdut. „N-are niciun intres să treacă la PSD atâta timp cât e bine cotat în sondajele PNL și în condițiile în care Marcel Romanescu câștigă teren. A început să-și dea drumul după ce a început să cunoască administrația și problemele municipiului Târgu Jiu. Mai mult ca sigur el poate să fie câștigătorul și din 2020 la funcție de primar al municipiului Târgu Jiu”, a declarat Dan Ilie Morega președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice. ALDE scos din listă În ceea ce privește scena politică, lupta procentelor se dă între PSD și PNL. „PSD rămâne o forță politică și are la ora actuală unde la 32-33%. PNL vine undeva la 26-27%, partid care nu crește printr-un program alternativă la programul PSD-ului sau prin niște lideri locomotivă ci numai pe greșelile celor de la guvernare. PMP-ul e undeva la 4-5% și e activ grație liderul Nicolae Davițoiu, USR- nu se mai vede, nu se mai aude ,iar, Pro România are undeva de 3-4%” , a mai declarat Dan Ilie Morega. Articolul Sondajul lui Morega: Romanescu câștigător și în 2020 apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY