ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 mai 2018

 

Impact în Gorj [16/05/2018]

 
Scandalul dintre Bunoaica și Crețan, anchetat de CEO
     
Scandalul dintre Bunoaica și Crețan, anchetat de CEO

O comisie din cadrul entității energetice verifică incidentul care a avut loc între doi lideri de sindicat, care participau la o întâlnire sindicală în stațiunea Predeal, pentru că cei doi se aflau în delegație. Nicu Bunoaica, președintele Sindicatului Solidaritatea 2013 de la Roșiuța, a sesizat că a fost lovit de colegul său de sindicat Constantin Crețan, de la Sindicatul Lignitul Oltenia: „Ne-am certat la Consiliul Federal de la Predeal. Am participat pentru a tranșa problemele noastre din minerit. M-a bruscat. Îl voi acționa în judecată. Am imagini și martori cu ceea ce s-a întâmplat. Mi-a adus injurii la adresa familiei. Mi-a pus palma în față și m-a împins. M-a lovit peste față. Domnul Crețan se credea la Costești. Camera de luat vederi era în fața noastră. Nu am reacționat, pentru că nu este frumos să reacționezi în mod violent“. Crețan: „Nici nu am vorbit cu el“ Constantin Crețan nu recunoaște că l-ar fi lovit pe colegul său sindicalist: „Sunt doar minciuni. Nici nu am vorbit cu el. El nici măcar nu a vorbit în Consiliul Federal. Nu l-am lovit. Are nevoie de imagine, dar nu își face imagine în acest fel. Nici vorbă că l-aș fi bruscat“. Articolul Scandalul dintre Bunoaica și Crețan, anchetat de CEO apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY