ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 mai 2018

 

Impact în Gorj [16/05/2018]

 
Intenţiona să părăsească ţara pentru a scăpa de închisoare
     
Intenţiona să părăsească ţara pentru a scăpa de închisoare

A încercat să iasă din ţară pentru a scăpa de puşcărie, însă oamenii legii au fost extrem de vigilenţi. Este vorba despre un gorjean care avea de executat o pedeapsă de 6 luni de închisoare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din nefericire pentru acesta, a fost nevoit să facă cale întoarsă, fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor care se impun. Un gorjean de 37 de ani a fost prins la vamă, în timp ce încerca să fugă din ţară. Acesta s-a prezentat la începutul săptămânii la punctul de frontieră Nădlac II, cu intenţia de a părăsi ţara. Atunci când au fost demarate verificările specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele acestuia era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 6 luni. Cel în cauză a ajuns la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, acolo unde urmează să fie luate măsurile legale asupra acestuia. Articolul Intenţiona să părăsească ţara pentru a scăpa de închisoare apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY