ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 mai 2018

 

GiurgiuPeSurse [16/05/2018]

 
Expoziţie de navomodele la Muzeul Judeţean
     
Expoziţie de navomodele la Muzeul Judeţean

Miercuri, 16 mai, la sediul Muzeului Județean „Teohari Antonescu” Giurgiu, a avut loc vernisajul expoziţiei de machete navale, „Dunărea un leagăn al navigaţiei”, realizată de către giurgiuveanul Daniel Stănişteanu. Născut în anul 1958 în municipiul Giurgiu, Daniel Stănişteanu este preocupat încă din tinereţe de modelism: ” Este perioada în care mulţi copii mergeau la cursurile de navomodele, aeromodele, din nefericire aceste preocupări au dispărut astăzi. Daniel Stănişteanu este un om rar, care face lucruri deosebite, de aceea am considerat că machetele lui trebuie să fie expuse în cadrul muzeului judeţean. În doar două luni a reuşit să construiască exponatele pe care urmează să le descoperiţi astăzi „, a declarat Ionel Muscalu, managerul Muzeului judeţean ” Teohari Antonescu”, în deschiderea vernisajului. Comandantul de nava Vasile Cristoi (Gyuri) a fost ghidul celor prezenţi, în primul rând elevii de la Şcoala generală nr.1 din Giurgiu: ” Ca şi oamenii, navomodelele reprezintă istorie, ele reuşesc să surprindă un anumit moment din viaţă” Expoziţia găzduită de către Muzeul Judeţean „Teohari Antonescu” cuprinde 15 machete de nave româneşti şi bulgăre, care au navigat de – a lungul timpului pe Dunăre. Evenimentul precede ” Noaptea Muzeelor”, care urmează să se desfăşoare sâmbătă, 19 mai 2018.

[cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din GiurgiuPeSurse :
 
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY