ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 mai 2018

 

GiurgiuPeSurse [16/05/2018]

 
Ziua cea mai lungă la APIA Giurgiu
     
Ziua cea mai lungă la APIA Giurgiu

Campania de depunere a cererilor unice pentru anul 2018, pe care APIA a demarat-o la 1 martie 2018, s-a încheiat cu succes în data de 15 mai 2018, ora 24.00. Un lucru îmbucurător este că efortul APIA Giurgiu a fost rasplatit de rezultatele foarte bune şi obiectivele atinse la finalul acestei campanii, în ceea ce priveste suprafaţa totală de teren declarată la APIA de către fermieri. Astfel, la nivelul judeţului Giurgiu, s-a înregistrat un nr. de 12.671 cereri unice de plată, iar suprafaţa aferentă acestor cereri a fost de 189.563,73 ha, depăşind suprafaţa din anul 2017 care a fost de 185.547,99 ha, ceea ce înseamnă un procent de 102.16%. „Ca în fiecare an, şi anul acesta ne-am îndeplinit toate atribuţiile care intră în responsabilitatea Agenţiei noastre, fără să ne gândim la faptul că s-a lucrat zeci de ore peste program, că am muncit în week-end ca si cum ar fi fost o zi normală de lucru Doresc să mulţumesc tuturor colegilor pentru tot efortul depus, pentru profesionalismul de care s-a dat dovadă, pentru interesul şi respectul faţă de munca prestată şi ,nu în ultimul rând, pentru spiritul de echipă demonstrat de fiecare data. Totodată, mulţumesc şi celorlalte instituţii care au fost alaturi de APIA – Centrul judeţean Giurgiu în acest proces de primire a cererilor unice, respectiv: Instituţiei Prefectului, conducerii Consiliului Judeţean şi consiliilor locale, DAJ Giurgiu, Ministerului agriculturii şi implicit domnului ministru Petre Daea, pentru susţinerea permanentă acordată, conducerii şi colegilor APIA – aparat central şi ,nu în ultimul rând fermierilor, care au înţeles cât de important este procesul de depunere a cererilor unice de plată şi încadrarea în termenul de 15 mai”, ne-a declarat Petruţa Hanganu, director executiv APIA (...)

[cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din GiurgiuPeSurse :
 
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY