ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 mai 2018

 

Jurnalmm [16/05/2018]

 
Demersul primarului Cătălin Cherecheș și a administrației locale, finalizat cu succes: o nouă entitate sportivă ia naștere în Baia Mare!
     
Demersul primarului Cătălin Cherecheș și a administrației locale, finalizat cu succes: o nouă entitate sportivă ia naștere în Baia Mare!

După o perioadă în care chiar și noi, cei din mediul administrativ, ne-am luptat cu birocrația instituțiilor statului, astăzi s-a realizat un prim pas în înființarea Centrului Sportiv Național „Lascăr Pană” prin adoptarea de către Guvernul României a unei hotărâri de preluare a Sălii Polivalente „Lascăr Pană” și a terenului de atletism. Este un compromis pe care l-am făcut împreună cu Consiliul Local pentru a da șanse acestui proiect național să prindă viață. Această nouă entitate sportivă va îngloba administrarea întregii zone sportive de pe bulevardul Unirii, respectiv Bazinul Olimpic, Hotelul Sport, Stadionul de Rugby „Lascăr Ghineț”, terenul de atletism, terenul de antrenament și Sala Polivalentă „Lascăr Pană”. Este un parteneriat în folosul comunității băimărene, concret pentru iubitorii de sport, pe care mi l-am asumat împreună cu președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, cu Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Brad și cu secretarul de stat Cosmin Butuza. Am realizat studiile privind construirea Stadionului de atletism, extinderea și reabilitarea Sălii Polivalente „Lascăr Pană” în perioada 2015-2016, documente pe care, cu foarte multă încredere și speranță le voi transmite Guvernului României pentru a onora comunitatea băimăreană, punându-le în operă. Această structură administrativă va fi în subordinea directă a Ministerului Tineretului și Sportului, va fi finanțată din bugetul național și din profitul înregistrat de către Loteria Română, conform prevederilor legale. Este o șansă pentru nordul României, în special pentru Maramureș și Baia Mare, să găzduiască într-un astfel de ansamblu sportiv competiții internaționale și naționale, pregătirea loturilor olimpice, dar și activități ale federaților relevante. Am încredere că în cel mai scurt timp finanțarea de 5 milioane de euro obținută de Municipiul Baia Mare pentru reabilitarea (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY