ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [16/05/2018]

 
Maria Constantin e hotărâtă: „Îl dau în judecată pe primul soţ dacă nu-mi dă copilul în vacanţă”
     
Maria Constantin e hotărâtă: „Îl dau în judecată pe primul soţ dacă nu-mi dă copilul în vacanţă”

După ce a încheiat scandalul cu Marcel Toader (55 de ani), Maria Constantin (31 de ani) a pus acum tunurile pe Ciprian Tapotă, primul ei soţ, cu care are un băieţel. Cum bărbatul, care îl are în custodie pe Codruţ (8 ani), nu este de acord ca Maria să plece cu copilul în vacanţa de peste graniţă, solista îl ameninţă cu armata de avocaţi. De-abia încheiase cu drumurile la tribunal după ce a divorţat de Marcel Toader, că Maria e nevoită să o ia de la capăt. De data aceasta, cu primul soţ, cântăreţul de muzică populară oltenească Ciprian Tapotă, cu care are un băieţel, Codruţ, în vârstă de 8 ani. După cum se ştie, Maria şi Ciprian au avut mereu altercaţii pe această temă, solista fiind acuzată de primul ei soţ că nu-şi respectă îndatoririle faţă de copil. Iată că de data aceasta s-au inversat rolurile, iar cea care îl pune la colţ este chiar cântăreaţa. Maria a vrut să-şi ia copilul în vacanţa programată, dar s-a lovit de un refuz categoric din partea tatălui micuţului. Pentru că, după divorţul lor, Codruţ a rămas în custodia lui Ciprian, Maria are nevoie mereu de o procură atunci când vrea să-l ia cu ea, peste graniţă. Dar Ciprian se încăpăţânează să semneze actele necesare. Disperată, ea va apela la ajutorul avocaţilor: ”Este normal să vreau să-l iau pe băiat lângă mine, dar mai durează lucrul ăsta! Primul soţ nu vrea să îmi dea băiatul în iulie ca să plec cu el în străinătate, în vacanţă. Vreau să plecăm timp de o lună prin mai multe ţări: Grecia, Turcia şi Bulgaria”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Maria Constantin. Artista e decisă să-şi facă dreptate în tribunal pentru că îi este încălcat un drept, aşa că Ciprian Tapotă s-ar putea trezi cu un proces pe cap. În plus, artista mai susţine că fiul ei este exploatat de tată: ”Dacă nu se răzgândeşte în termen de 15 zile îl voi da în judecată, deja am vorbit cu avocata mea, Oana Anghel. Cine îşi face (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY